dissabte, de setembre 23, 2006

Els meus saludats, els Dissabtes al matí a plaça.

Deia en Josep Pla que les amistats sabien de dividir entre els amics, els coneguts i els saludats. Els dissabtes al mati al mercat de placa de Cuba jo tinc el plaer de retrobar-me amb molts dels meus saludats. Curiosament no es aquest retrobament setmanal el que ens agrupa com a saludats, sinó el record de les nostres cares enmig d’ambients ben diferents, ambients nocturns, recolzats a la barra del clap, la de privat i als mes veterans fins i tot els recordo de Nivell2. Entre el meu grup de saludats s'ha creat com un codi de conducta, tots em de fer veure que ara som molt mes feliços en el nostre nou paper de camàlics, carregant bosses i arrossegant carretons.
Els que tenen fills formen un grup a part, aquests entre ells es podrien considerar coneguts, perquè es paren i xerren, que si l'escola, que si els biberons, que si els nens ploren molt o poc. Algú es preguntarà, perquè en aquest post parlo nomes en masculí, .............
Doncs perquè tinc amics que escriuen molt millor que jo, que el facin ells el femení

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai aquelles nits.
Ai aquells records.
Ai que molts cops arribaves a casa quan els primers saludats ja estaven a punt de tornar de plaça ben carregats de la millor mercaderia.
Ai.
Jo sóc dels que em paro. Decanto el carretó i faig petar la xerrada encara que sigui amb algú sense nens.
Aixó és la Plaça!!!

Anònim ha dit...

Hi. Alone on Valentine's Day? Adult Chat & Love Try to find partner in your area!
for fun