dimarts, de juliol 03, 2007

Amb qui aniries a fer una cervesa

Un estudi realitzat el passat mes d'Abril, per encàrrec de l'associació de cervecers d'España, situa a l'ex-president Jordi Pujol com la persona mes escollida pels catalans per anar a fer una cervesa. Em pregunto perquè faran aquests estudis les cerveceres !!!! Per darrera de Jordi Pujol queda situat l'actual president del govern espanyol Rodriguez Zapatero, a partir d'aquí trobem humoristes, esportistes, cantants i ja molt mes endarrere tornem a trobar polítics, com per exemple Jose Montilla o Artur Mas.


L'estudi en qüestió s'ha fet a nivell de tot Espanya i en moltes comunitats en Zapatero ha sortit al primer lloc, en les comunitats en les que el president del govern no ocupava aquesta posició, el primer lloc era ocupat normalment pels presidents autonòmics.


Imagino que el motiu d'aquestes eleccions, es que en general tenim ganes de parlar amb aquells que tenen el poder, que ens expliquin que senten, el que pensen, ...... Però això no em quadra amb l'elecció d'en Jordi Pujol a Catalunya ........ igual es que ......


1 comentari:

Anònim ha dit...

Encara pensant en els resultats de les eleccions...