dilluns, de febrer 13, 2006

Llegendes Urbanes de Mataró

Avui passejant per Mataró, m’han preguntat si sabia el futur d’un solar on hi ha una nau industrial mig abandonada, no us sabria dir el perquè però sense pensar-ho dos cops he dit que potser era un terreny reservat per el “Corte Ingles”. Se m’han posat a riure i m’han dit que això del “Corte Ingles” es una llegenda Urbana.

M’ha fet gracia això de la llegenda urbana relacionada amb Mataró i me n’he posat a pensar altres. En molt poc temps me n’han sortit unes quantes, aquí les teniu.

Treure la via del tren de la costa i posar l’estació al parc central, des de que sóc petit que ho sento. Un FNAC a darrera la peixateria, clar que això mes una llegenda s’ha convertit en un malson perquè ha aparegut un altre Robafaves. Que s’instal·laria a Mataró una empresa Japonesa d’electrònica, aquest ja segur que no es fa realitat, perquè els Japonesos se’n van de tot arreu. Que farien pisos al camp del Mataró i construirien un estadi nou a les afores.

Si en sabeu alguna mes no deixeu d’escriure-la als comentaris

2 comentaris:

Anònim ha dit...

T'has descuidat la que diu que tornaran a fer el tramvia Mataró-ARgentona i la que diu que faran un port a Mataró. Ah, no que aquesta al final s'ha convertit en una realitat...

Anònim ha dit...

Has encertat, l'engendre que han creat darrere la peixateria és un malson, una llegenda urbana de fantasmes, per què... allò té vida?