divendres, de juny 08, 2007

Futbol es Futbol

Minut 89, al Camp Nou s’anuncia per megafonia el canvi de Messi per Motta, la gent s’aixeca i aplaudeix, se senten crits de Messi, Messi, ..... l’argentí surt amb les mans enlairades agraint el suport del públic. Temps afegit, minut 93, ara s’anuncia el canvi de Xavi per Iniesta, el públic es torna a aixecar i en Xavi surt també del camp vitorejat pel públic.

Finalment, desprès de molt patir, l’àrbitre anuncia el final del partit, el Camp Nou es torna a aixecar i jo m’abraço amb el meu pare tot entonant un Barça, Barça, ......

Sortim de l’estadi i es nota un estat de felicitat general, tot son rialles i bon ambient. Arribem fins a Diagonal i se senten bastants cotxes fent sonar els clàxons i alguns fins i tot treuen banderes del barça i senyeres per la finestra. Jo i el meu pare arribem al nostre cotxe i engeguem la radio, però .......... quina sorpresa, semblà que només em guanyat 0-1 al Getafe a casa i que aquest any ja estem fora de la copa d’Europa, de la copa del Rei i que a falta de dos jornades per acabar la lliga anem segons.

Ja ho deia el mestre, futbol es futbol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fumbol es fumbol